Treningom in tekmam se je priključilo še kopanje v morju

Fantje in dekleta pridno trenirajo in izpopolnjujejo svoje košarkarsko znanje. V ponedeljek je bil težko pričakovan Boki Draft, kjer so trenerji izbrali igralke in igralce v ekipi Cleveland Cavaliers ter Golden State Warriors (finalista letošnjega NBA finala). 

Trenutno je v vodstvu ekipa Warriorsov, ki vodi v skupnem seštevku zmag s 5 proti 3. Vsak dan pa si po vseh napornih aktivnostih v popoldanskem času otroci skupaj s trenerji in vzgojiteljicami privoščijo malce oddiha na Koprski plaži. 

Včeraj nas je po tekmovanju obiskala še legenda slovenske in jugoslovanske košarke, Jure Zdovc, ki je igralcem kot tudi trenerjem povedal nekaj zanimivih anekdot in podelil par nasvetov za uspešno igranje in treniranje košarke.

Posted on July 21, 2016 .

Prvi treningi so za nami

Danes se je začel košarkarski kamp Boki Nachbar. Otroci so se skupaj s starši zbrali v amfiteatralni učilnici OŠ Koper, kjer je Boštjan s svojim osebjem podal nekaj osnovnih informacij o kampu. Sledilo je kosilo nato pa so se otroci podali v dvorano, kjer so se začeli treningi.

Po preglednem treningu je sledil še en trening, kjer so fantje in dekleta že bili razvrščeni v svoje vadbene skupine. Glavni poudarek na današnjih treningih je bil na vodenju žoge. Nekateri otroci so pokazali že zelo veliko znanja, tisti, ki se s košarko srečujejo bolj po redko, pa so hitro osvojili nekaj osnovnih elementov.

Po večerji sledi spoznavni večer, kjer se bodo fantje in dekleta drug drugemu predstavili. Jutri zjutraj je na sporedu prva demonstracija, nato pa še 2 treninga.

Posted on July 17, 2016 .

Prejeli še zadnje prijavnice, kamp je zapolnjen!

Danes popoldne smo prejeli še zadnje prijavnice in tako še deseto leto zapored napolnili Bokijev košarkarski kamp. Fantje in dekleta bodo lahko tudi to poletje med 17. in 23. julijem na osnovni šoli Koper izpopolnjevali svoje košarkarsko znanje in se v družili z Bokijem ter njegovo ekipo!

Posted on June 21, 2016 .