Termin letošnjega košarkarskega kampa že znan

Medtem ko Boki niza zmago za zmago, je tudi ekipa Košarkarskega kampa Boki Nachbar že zavihala rokave. Termin letošnjega - že 11. zapored - Košarkarskega kampa Boki Nachbar je določen. 

V Kopru se bomo pod koši družili od nedelje, 16. julija do sobote, 22. julija 2017. Kamp bo potekal na že uveljavljeni lokaciji v Osnovni šoli Koper. V letošnjem letu smo za vas pripravili nekaj novosti.

Več informacij in možnost prijave bomo posredovali v naslednjih tednih. Spremljate nas na naši spletni strani in FB strani.

Posted on January 10, 2017 .

PRIČETEK 2. DESETLETJA KOŠARKARSKEGA KAMPA...

Ni dolgo tega, kar smo košarkarskim dogodivščinam na jubilejnem 10. košarkarskem kampu Boki Nachbar pomahali v slovo, a organizacijski odbor že kuje načrte za 11. kamp.

V desetih letih se je zgodilo toliko lepega in razburljivega, nova poznanstva, simpatije in nova osvojena košarkarska znanja, kar nam daje krila za vsaj še enkrat toliko kampov.

Sporočamo, da bo v letu 2017 Košarkarski kamp Boki Nachbar potekal v mesecu juliju.

Vidimo se v Kopru, do takrat pa spremljajte našo spletno in FB stran, kjer boste lahko prebrali vse nadaljnje informacije in sporočila.

Ekipa BN kampa

Posted on November 7, 2016 .

Podrobnosti #71: Jim Jackson - romantična devetdeseta

V tokratni epizodi sta Boki in Anže gostila bivšega NBA igralca Jima Jacksona. Jim ima za sabo odlično NBA kariero, v kateri je igral za številne vrhunske NBA klube in trenerje. Z Bokijem sta bila soigralca v Houstonu, ki se ga oba rada spominjata. Jim govori o svojih pogledih na košarko v devetdesetih in danes ter opiše njegovo sodelovanje z različnimi trenerji. Razloži kaj je pomembno za sestavo vrhunske ekipe, kot so bili Sacramento Kings, z Divacem in Stojakovićem na čelu. Vsi trije se strinjajo, da gre NBA košarka v pravo smer. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .

Podrobnosti #70: Olimpijski roast

V tokratni epizodi GregaBoki in Anže na začetku pokomentirajo roast Jerice Perkovića, na katerem Anže (kot eden sodelujočih) ni bil živčen. Glavna beseda pa teče predvsem o končanem košarkarskem olimpijskem turnirju in ponovni dominaciji ameriške reprezentance. Iskali so odgovore na vprašanje zakaj je ZDA zopet uspelo narediti ogromen preskok v kvaliteti in se spraševali, če bi bila svetovna košarka bolj zanimiva, če bi se igralo kontinent proti kontinentu. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .

Podrobnosti #69: Weird zadeve 11 - #ŽivePodrobnosti

 Foto: Nina Stankovič

Foto: Nina Stankovič

Tretje poletje zapored so se pred občinstvom zbrali zbiralci Weird zadev BokiAnže  in Pižama. Pridružila se jim je Tamara Langus in rezultat je bila debata o ozeblih neandertalcih, nutrijah, pozabljenih VHS kasetah, bizarnih olimpijskih kategorijah in opičji kameni dobi. To seveda še zdaleč ni bilo vse. Iskrena hvala za ponovno nabit letni vrt Jazz kluba Gajo in podporo. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .