11. košarkarski kamp Boki Nachbar zaključen z odliko

Pretekli teden se je odvijal Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, 11. zapored. V novo desetletje je kamp vkorakal odločno, z nekaj nadgradnjami.

Bogat celotedenski program smo še popestrili s predstavitvijo košarki komplementarnih športov: atletika, nogomet in judo. Tisti najbolj zagreti nadobudni košarkarji so svoje košarkarsko znanje pilili na jutranjih individualnih treningih. Otroci so poleg košarkarskih aktivnosti uživali tudi v vedno atraktivnih vodnih igrah Get wet. Že tradicionalno so se zapeljali z barko, tokrat do Ankarana. Največ veselja je poleg Bokija s svojim obiskom pripravil Goran Dragić, ki je otrokom povedal nekaj zanimivosti s svoje košarkarske poti.

Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo Bokiju in celotni ekipi kampa, ki so s svojim trudom in pozitivno energijo mladim zopet pričarali nepozabne spomine! 

Fotografije povedo več kot besede, zato vas vabimo k ogledu fotoutrinkov na naši FB strani: www.facebook.com/bostjan.nachbar/

Posted on July 24, 2017 .

Le še 6 prostih mest za Boki Nachbar košarkarski kamp

Odziv na Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar je v letošnjem letu precej nad pričakovanji, česar smo zelo veseli. Prejeli smo kar 10 prijav iz tujine, tudi "preko luže" so pokazali zanimanje za Boki kamp, kar je veliko priznanje za naše delo.

Tako je trenutno na voljo zgolj še 6 prostih mest. V kolikor ste zainteresirani, da svojemu otroku privoščite nepozaben teden dni košarkarske zabave, vam priporočamo, da čim prej izpolnite elektronsko prijavnico na povezavi PRIJAVNICA

 

Posted on May 22, 2017 .

Individualni treningi že zapolnjeni

Ekipa Košarkarskega kampa Boki Nachbar je v novo desetletje vstopila z nadgradnjo že uveljavljenega košarkarskega programa, kamor so se otroci in mladostniki radi vsako leto vračali. In sicer smo ponudili dodatne individualne treninge. 

Izkazalo se je, da so mladi košarkarji nadvse željni napredka, saj so se razpoložljiva mesta za individualne treninge že tri mesece pred kampom popolnoma zapolnila. Veseli nas pozitiven odziv in dejstvo, da so naše ideje med mladimi dobro sprejete. 

Nekaj prostih mest v terminu od 16. do 22. julija je še na voljo, tako da vas vabimo, da svojemu otroku omogočite teden dni športne zabave med vrstniki pod okriljem izkušenih trenerjev in vzgojiteljic. Prijava na kamp je možna preko elektronske prijave na povezavi PRIJAVA.

 

Posted on April 25, 2017 .

Po pičlih dveh tednih prejeli že tretjino prijav

Pred dvema tednoma smo odprli prijave na 11. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Odziv je nad pričakovanji, saj smo do sedaj zapolnili že tretjino prostih mest. Tako kot mladi ljubitelji košarke se tudi ekipa že veseli letošnjega kampa, kjer smo uvedli nekaj novosti. In sicer so za nadobudne košarkarje na voljo individualni treningi, za katere je precej zanimanja. Na omenjenih treningih bodo otroci nadgradili svoje znanje v tehniki meta na koš, ball handling-a, v igri ena na ena ter tehniki teka in agilnosti. Poleg tega so na voljo specifični treningi za visoke igralke in za beke. 

Če želite svojemu otroku podariti teden dni, poln športnih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev in uživanja na morju, pohitite s prijavo. Prijava se izvede preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 515 061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

 

Posted on March 20, 2017 .

Odprte prijave na že 11. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar

Odlična novica! Pričeli smo s sprejemanjem prijav na mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, tokrat bo že 11. izvedba zapored. Kamp je namenjen fantom in dekletom od 7. do 18. leta starosti. Tudi letos bo potekal na ustaljeni lokaciji - OŠ Koper. Prijavite se preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Obrazec za prijavo mora izpolniti eden od staršev oziroma zakoniti skrbnik otroka. Za pravilnost vpisanih podatkov so odgovorni starši oz. zakoniti skrbniki otroka. Cena za posameznika znaša 350€ (družinski paket - v primeru prijave dveh ali več otrok iz iste družine, znaša cena za posameznika 330€). Plačilo je možno v več obrokih. Rok celotnega plačila je do 06.07.2017.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041-515-061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

 

 

Posted on March 7, 2017 .