Prva izmena je že zapolnjena, nekaj prostih mest v 2. izmeni

Z velikim veseljem sporočamo, da je 1. izmena mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar že popolnoma zapolnjena. Ostaja pa še nekaj prostih mest v 2. izmeni od 22. do 28. julija 2018. Odličen odziv in hitra zapolnitev prve izmene za nas predstavlja lepo priznanje za kakovostno delo v preteklih letih, obenem pa seveda odgovornost, da tudi v prihodnje za nadobudne košarkarje pripravimo čudovit teden, poln košarke in zabave.

Ekipa #BokiKamp že nestrpno pričakuje poletje in se veseli prijetnega druženja z mladimi ljubitelji košarke! Prijava v 2. izmeno je še vedno možna na povezavi PRIJAVA.

Ob tej priložnosti vas tudi prijazno vabimo na poslovilno tekmo našega asa - KOŠARKARSKA SIMFONIJA. Kar dva izmed največjih slovenskih virtuozov pod koši se bosta 30. avgusta v ljubljanskih Stožicah poslovila  od aktivne igralske kariere v družbi največjih svetovnih zvezd košarke. Boki Nachbar in Sani Bečirovič za vas pripravljata pravi spektakel, ki si ga je vsekakor vredno ogledati. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 

DSC_1645.jpg
Posted on May 29, 2018 .

Pohitite s prijavo - na voljo le še nekaj prostih mest!

Tudi v letošnjem letu je zanimanje za udeležbo na že tradicionalnem Mednarodnem kampu Boki Nachbar veliko, kar je lepo priznanje za naše delo.

Tako je trenutno na voljo zgolj še 5 prostih mest v 1. izmeni od 15. do 21. julija in le še 11 prostih mest v 2. izmeni od 22. do 28. julija. V kolikor želite svojemu otroku privoščiti nepozaben teden košarkarske zabave, vam priporočamo, da čim prej izpolnite elektronsko prijavnico na povezavi PRIJAVNICA

Še razmišljate? Prav gotovo vas bodo prepričali fotoutrinki našega druženja z mladimi košarkarskimi navdušenci lansko poletje: FOTOUTRINKI.

DSC_8312.jpg
Posted on May 15, 2018 .

Več kot polovica prostih mest je že zasedenih!

V letošnjem letu smo na pobudo mladih košarkarjev ponudili kar dve izmeni za že tradicionalni mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Odziv je nad pričakovanji, saj smo do sedaj zapolnili že več kot polovico prostih mest. Tako kot mladi ljubitelji košarke se tudi ekipa že veseli druženja na kampu, kjer bodo tudi letos poleg ostalih atraktivnih aktivnosti za nadobudne košarkarje na voljo individualni treningi, za katere je precej zanimanja. Na omenjenih treningih bodo otroci nadgradili svoje znanje v tehniki meta na koš, ball handling-a ter tehniki teka in agilnosti. Poleg tega so na voljo specifični treningi za visoke igralke in za beke. 

Če želite svojemu otroku podariti teden dni, poln športnih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev in uživanja na morju, pohitite s prijavo. Prijava se izvede preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 515 061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

DSC_0345.jpg
Posted on March 12, 2018 .

3, 2, 1, ZDAJ! ODPRTE SO PRIJAVE ZA 12. MEDNARODNI KAMP 2018

Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar odpira PRIJAVE za letošnje poletje.

V letu 2018 je poleg standardne izmene od 15. do 21. julija na voljo DODATNA IZMENA, kot ste si zaželeli, in sicer od 22. do 28. julija. Se vidimo v Kopru!

DSC_0766.jpg
Posted on January 18, 2018 .

11. košarkarski kamp Boki Nachbar zaključen z odliko

Pretekli teden se je odvijal Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, 11. zapored. V novo desetletje je kamp vkorakal odločno, z nekaj nadgradnjami.

Bogat celotedenski program smo še popestrili s predstavitvijo košarki komplementarnih športov: atletika, nogomet in judo. Tisti najbolj zagreti nadobudni košarkarji so svoje košarkarsko znanje pilili na jutranjih individualnih treningih. Otroci so poleg košarkarskih aktivnosti uživali tudi v vedno atraktivnih vodnih igrah Get wet. Že tradicionalno so se zapeljali z barko, tokrat do Ankarana. Največ veselja je poleg Bokija s svojim obiskom pripravil Goran Dragić, ki je otrokom povedal nekaj zanimivosti s svoje košarkarske poti.

Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo Bokiju in celotni ekipi kampa, ki so s svojim trudom in pozitivno energijo mladim zopet pričarali nepozabne spomine! 

Fotografije povedo več kot besede, zato vas vabimo k ogledu fotoutrinkov na naši FB strani: www.facebook.com/bostjan.nachbar/

Posted on July 24, 2017 .