Znani so datumi letošnjih izmen košarkarskega kampa Boki Nachbar

Ekipa Mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar že dela s polno paro in se pripravlja na novo sezono že tradicionalnih košarkarskih kampov v Kopru. Tako so že znani datumi kampa v letošnjem poletju, in sicer bosta zaradi velikega zanimanja znova organizirani dve izmeni. Prva izmena bo potekala od nedelje, 14. julija, do sobote 20. julija 2019. Druga izmena pa bo od nedelje, 21. julija, do sobote, 27. julija 2019. Možna je tudi prijava na obe izmeni.

Prijava na kamp je preko elektronske prijavnice na povezavi PRIJAVA.

Tudi letos bo koncept uveljavljenega mednarodnega kampa dopolnjen z novostmi, ostaja pa možnost izbire dodatnih individualnih treningov, za katere je izkazano izredno veliko interesa, saj je več povpraševanja, kot pa je na voljo prostih mest.

Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi #BokiCamp predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov - mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja in košarkarsko znanje. Dober glas pa se širi tudi izven meja Slovenije, saj se povišuje tudi število udeležencev iz tujih držav, ne samo v Evropi temveč s celega sveta.

DSC_0975.jpg
Posted on January 9, 2019 .

Tudi druga izmena Boki kampa uspešno zaključena

Letošnje poletje je postreglo s kar dvema izmenama mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar. Tako prva kot tudi druga izmena sta zaključeni z odliko, o čemer pričajo nasmehi otrok in pozitivni odzivi staršev.

Otroci so se na treningih naučili novih košarkarskih veščin, pridobili pomembne izkušnje na popoldanskih tekmah ter uživali v plavanju in skokih v morje, vožnji z barko in razvedrilnih igrah. Otroci so se naučili novih spretnosti iz košarki komplementarnih športov: nogomet, tehnika teka in jiu jitsu. V drugi izmeni nas je obiskal Pižama, ki je otroke navdušil s pripovedovanjem zanimivih zgodb. Znani športni komentator Peter Kavčič pa je predstavil svoj poklic, brez katerega vrhunski šport ne bi bil tako atraktiven. 

Obilo veselja sta s svojim obiskom povzročila evropska prvaka Aleksander Nikolič in Vlatko Čančar. Mladim sta odgovarjala na vprašanja in se spomnila legendarne poti do zgodovinskega uspeha slovenske košarke. Obiskali so nas tudi športniki invalidi, reprezentanti v sedeči odbojki ter nam pokazali to zanimivo športno zvrst.

Na zaključni All stars tekmi smo podelili tudi posebna priznanja: najmlajša udeleženka je bila Sara Penca, nagrado "Best attitude" si je prislužil Tunizijec Ibrahim Shili, nagrado Vzhajajoča zvezda pa je prejel nadobudni Vik Ferk Keršič. Za MVP kampa je bila izbrana Ajša Sivka, za katero bomo v košarkarskih krogih zagotovo še veliko slišali.

Za fantastičen teden, poln lepih spominov, smeha in čudovitih doživetij, je zaslužna odlična ekipa #BokiKamp. Hvala vsem in vsakemu posebej za pozitivno energijo, trud in doprinos k uspešni izvedbi kampa! Največja nagrada so prav gotovo veselje in zadovoljstvo otrok ter znani obrazi naslednje leto, ko se otroci v velikem številu ponovno vračajo na kamp.

Fotoutrinke dogajanja na kampu si lahko ogledate na povezavi FOTOGALERIJA.

Ekipa #BokiKamp

Ekipa #BokiKamp

2. izmena #BokiKamp 2018

2. izmena #BokiKamp 2018

Posted on July 30, 2018 .

Prvi teden kampa z rekordno udeležbo

Zaključila se je prva izmena 12. mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar, ki je tokrat zabeležila rekordno udeležbo. Za nami je fantastičen teden, poln raznovrstnih dogodivščin. Otroci in mladostniki so pridno trenirali in nadgradili svoje košarkarsko znanje, v popoldanskih urah pa so svoje košarkarske veščine pokazali na tekmah. Teden ni bil zgolj košarkarsko obarvan, mladi so uživali tudi na izletu z barko, v kopanju v morju, Get Wet igrah, komplementarnih športih in različnih spremljevalnih dejavnostih. 

Udeležence kampa sta obiskala evropska prvaka: reprezentant Žiga Dimec in selektor reprezentance Rado Trifunović, ki je v zlati generaciji košarkarjev pomagal kot pomočnik trenerja. Z nadobudnimi košarkarji sta se pogovarjala, odgovarjala na zanimiva vprašanja in povedala nekaj zanimivih pripetljajev in zgodb iz sveta vrhunske košarke.

V okviru kampa so potekala tekmovanja v prostih metih, knock out-u, metu trojk in igri ena na ena. Finalisti so se pomerili na sobotnem All stars-u pred polno dvorano staršev. Zmagovalci so postali:

Knock out: Miha Stanovnik

Prosti meti: Jaka Germ (skupina 1), Dorian Podnar (skupina 2), Anelie Brodnik (skupina 3), Ajša Sivka (skupina 4), Vid Borišek (skupina 5), Vid Mesec (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Met trojk: Tian Kuburić (skupina 3), Tin Nemec (skupina 4), Ana Lukač (skupina 5), Žan Fistrič (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Igra ena na ena: Tilen Kroflič (skupina 2), Jona Podnar (skupina 3), Zoja Vilfan (skupina 4), Mattia De Biaggio (skupina 5), Jakob Napotnik (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Podelili smo tudi posebne nagrade, in sicer je bil Tin Perhavec najmlajši udeleženec kampa, Nikola Ilić pa je prejel priznanje #BestAttitude. Vzhajajoča zvezda kampa je Urban Kroflič, MVP kampa pa je prvič postala predstavnica nežnejšega spola Anelie Brodnik.

Iskrena zahvala vsem članom odlične ekipe #BokiKamp, ki je ta teden poskrbela za izjemno vzdušje ter s svojim trudom, požrtvovalnostjo in pozitivno energijo poskrbela za čudovite spomine otrok pa tudi ekipe #BokiKamp. Kakovostno delo ekipe v preteklih letih je botrovalo k velikemu zanimanju, zaradi česar je letos organizirana tudi druga izmena kampa, ki bo danes odprla svoja vrata.

Fotoutrinke s kampa si lahko ogledate na povezavi FOTOGALERIJA.

 

Ekipa #BokiKamp (1. izmena)

Ekipa #BokiKamp (1. izmena)

1. izmena #BokiKamp 2018

1. izmena #BokiKamp 2018

Posted on July 22, 2018 .

Zgolj še možnost prijave na čakalno listo

Presenetljivo hitro smo zapolnili prosta mesta za obe izmeni Mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar, ki bo letos zadnjo avgustovsko soboto v Stožicah zadnjič oblekel košarkarski dres. Bokija čaka pestro poletje, poleg poslovilne tekme od aktivnega igranja bosta letos organizirani kar dve izmeni tradicionalnega košarkarskega kampa, ki že dvanajst let navdušuje mlade košarkarje.

Zanimanje za udeležbo na kampu je bilo tudi letos izjemno, kar je lepa pohvala vsem trenerjem, vzgojiteljicam, fizioterapevtu, ekonomom in ostalemu osebju kampa ter seveda Bokiju za kakovostno delo do sedaj. Ekipa kampa se že zelo veseli ponovnega druženja z vzhajajočimi zvezdami košarke!

DSC_0345.jpg
Posted on June 12, 2018 .

Prva izmena je že zapolnjena, nekaj prostih mest v 2. izmeni

Z velikim veseljem sporočamo, da je 1. izmena mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar že popolnoma zapolnjena. Ostaja pa še nekaj prostih mest v 2. izmeni od 22. do 28. julija 2018. Odličen odziv in hitra zapolnitev prve izmene za nas predstavlja lepo priznanje za kakovostno delo v preteklih letih, obenem pa seveda odgovornost, da tudi v prihodnje za nadobudne košarkarje pripravimo čudovit teden, poln košarke in zabave.

Ekipa #BokiKamp že nestrpno pričakuje poletje in se veseli prijetnega druženja z mladimi ljubitelji košarke! Prijava v 2. izmeno je še vedno možna na povezavi PRIJAVA.

Ob tej priložnosti vas tudi prijazno vabimo na poslovilno tekmo našega asa - KOŠARKARSKA SIMFONIJA. Kar dva izmed največjih slovenskih virtuozov pod koši se bosta 30. avgusta v ljubljanskih Stožicah poslovila  od aktivne igralske kariere v družbi največjih svetovnih zvezd košarke. Boki Nachbar in Sani Bečirovič za vas pripravljata pravi spektakel, ki si ga je vsekakor vredno ogledati. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 

DSC_1645.jpg
Posted on May 29, 2018 .