Več kot polovica prostih mest je že zasedenih!

V letošnjem letu smo na pobudo mladih košarkarjev ponudili kar dve izmeni za že tradicionalni mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Odziv je nad pričakovanji, saj smo do sedaj zapolnili že več kot polovico prostih mest. Tako kot mladi ljubitelji košarke se tudi ekipa že veseli druženja na kampu, kjer bodo tudi letos poleg ostalih atraktivnih aktivnosti za nadobudne košarkarje na voljo individualni treningi, za katere je precej zanimanja. Na omenjenih treningih bodo otroci nadgradili svoje znanje v tehniki meta na koš, ball handling-a ter tehniki teka in agilnosti. Poleg tega so na voljo specifični treningi za visoke igralke in za beke. 

Če želite svojemu otroku podariti teden dni, poln športnih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev in uživanja na morju, pohitite s prijavo. Prijava se izvede preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 515 061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

DSC_0345.jpg
Posted on March 12, 2018 .