Prva izmena je že zapolnjena, nekaj prostih mest v 2. izmeni

Z velikim veseljem sporočamo, da je 1. izmena mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar že popolnoma zapolnjena. Ostaja pa še nekaj prostih mest v 2. izmeni od 22. do 28. julija 2018. Odličen odziv in hitra zapolnitev prve izmene za nas predstavlja lepo priznanje za kakovostno delo v preteklih letih, obenem pa seveda odgovornost, da tudi v prihodnje za nadobudne košarkarje pripravimo čudovit teden, poln košarke in zabave.

Ekipa #BokiKamp že nestrpno pričakuje poletje in se veseli prijetnega druženja z mladimi ljubitelji košarke! Prijava v 2. izmeno je še vedno možna na povezavi PRIJAVA.

Ob tej priložnosti vas tudi prijazno vabimo na poslovilno tekmo našega asa - KOŠARKARSKA SIMFONIJA. Kar dva izmed največjih slovenskih virtuozov pod koši se bosta 30. avgusta v ljubljanskih Stožicah poslovila  od aktivne igralske kariere v družbi največjih svetovnih zvezd košarke. Boki Nachbar in Sani Bečirovič za vas pripravljata pravi spektakel, ki si ga je vsekakor vredno ogledati. Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 

DSC_1645.jpg
Posted on May 29, 2018 .