Prvi teden kampa z rekordno udeležbo

Zaključila se je prva izmena 12. mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar, ki je tokrat zabeležila rekordno udeležbo. Za nami je fantastičen teden, poln raznovrstnih dogodivščin. Otroci in mladostniki so pridno trenirali in nadgradili svoje košarkarsko znanje, v popoldanskih urah pa so svoje košarkarske veščine pokazali na tekmah. Teden ni bil zgolj košarkarsko obarvan, mladi so uživali tudi na izletu z barko, v kopanju v morju, Get Wet igrah, komplementarnih športih in različnih spremljevalnih dejavnostih. 

Udeležence kampa sta obiskala evropska prvaka: reprezentant Žiga Dimec in selektor reprezentance Rado Trifunović, ki je v zlati generaciji košarkarjev pomagal kot pomočnik trenerja. Z nadobudnimi košarkarji sta se pogovarjala, odgovarjala na zanimiva vprašanja in povedala nekaj zanimivih pripetljajev in zgodb iz sveta vrhunske košarke.

V okviru kampa so potekala tekmovanja v prostih metih, knock out-u, metu trojk in igri ena na ena. Finalisti so se pomerili na sobotnem All stars-u pred polno dvorano staršev. Zmagovalci so postali:

Knock out: Miha Stanovnik

Prosti meti: Jaka Germ (skupina 1), Dorian Podnar (skupina 2), Anelie Brodnik (skupina 3), Ajša Sivka (skupina 4), Vid Borišek (skupina 5), Vid Mesec (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Met trojk: Tian Kuburić (skupina 3), Tin Nemec (skupina 4), Ana Lukač (skupina 5), Žan Fistrič (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Igra ena na ena: Tilen Kroflič (skupina 2), Jona Podnar (skupina 3), Zoja Vilfan (skupina 4), Mattia De Biaggio (skupina 5), Jakob Napotnik (skupina 6) in Adam Skaza (skupina 7).

Podelili smo tudi posebne nagrade, in sicer je bil Tin Perhavec najmlajši udeleženec kampa, Nikola Ilić pa je prejel priznanje #BestAttitude. Vzhajajoča zvezda kampa je Urban Kroflič, MVP kampa pa je prvič postala predstavnica nežnejšega spola Anelie Brodnik.

Iskrena zahvala vsem članom odlične ekipe #BokiKamp, ki je ta teden poskrbela za izjemno vzdušje ter s svojim trudom, požrtvovalnostjo in pozitivno energijo poskrbela za čudovite spomine otrok pa tudi ekipe #BokiKamp. Kakovostno delo ekipe v preteklih letih je botrovalo k velikemu zanimanju, zaradi česar je letos organizirana tudi druga izmena kampa, ki bo danes odprla svoja vrata.

Fotoutrinke s kampa si lahko ogledate na povezavi FOTOGALERIJA.

 

Ekipa #BokiKamp (1. izmena)

Ekipa #BokiKamp (1. izmena)

1. izmena #BokiKamp 2018

1. izmena #BokiKamp 2018

Posted on July 22, 2018 .