Tudi druga izmena Boki kampa uspešno zaključena

Letošnje poletje je postreglo s kar dvema izmenama mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar. Tako prva kot tudi druga izmena sta zaključeni z odliko, o čemer pričajo nasmehi otrok in pozitivni odzivi staršev.

Otroci so se na treningih naučili novih košarkarskih veščin, pridobili pomembne izkušnje na popoldanskih tekmah ter uživali v plavanju in skokih v morje, vožnji z barko in razvedrilnih igrah. Otroci so se naučili novih spretnosti iz košarki komplementarnih športov: nogomet, tehnika teka in jiu jitsu. V drugi izmeni nas je obiskal Pižama, ki je otroke navdušil s pripovedovanjem zanimivih zgodb. Znani športni komentator Peter Kavčič pa je predstavil svoj poklic, brez katerega vrhunski šport ne bi bil tako atraktiven. 

Obilo veselja sta s svojim obiskom povzročila evropska prvaka Aleksander Nikolič in Vlatko Čančar. Mladim sta odgovarjala na vprašanja in se spomnila legendarne poti do zgodovinskega uspeha slovenske košarke. Obiskali so nas tudi športniki invalidi, reprezentanti v sedeči odbojki ter nam pokazali to zanimivo športno zvrst.

Na zaključni All stars tekmi smo podelili tudi posebna priznanja: najmlajša udeleženka je bila Sara Penca, nagrado "Best attitude" si je prislužil Tunizijec Ibrahim Shili, nagrado Vzhajajoča zvezda pa je prejel nadobudni Vik Ferk Keršič. Za MVP kampa je bila izbrana Ajša Sivka, za katero bomo v košarkarskih krogih zagotovo še veliko slišali.

Za fantastičen teden, poln lepih spominov, smeha in čudovitih doživetij, je zaslužna odlična ekipa #BokiKamp. Hvala vsem in vsakemu posebej za pozitivno energijo, trud in doprinos k uspešni izvedbi kampa! Največja nagrada so prav gotovo veselje in zadovoljstvo otrok ter znani obrazi naslednje leto, ko se otroci v velikem številu ponovno vračajo na kamp.

Fotoutrinke dogajanja na kampu si lahko ogledate na povezavi FOTOGALERIJA.

Ekipa #BokiKamp

Ekipa #BokiKamp

2. izmena #BokiKamp 2018

2. izmena #BokiKamp 2018

Posted on July 30, 2018 .