Znani so datumi letošnjih izmen košarkarskega kampa Boki Nachbar

Ekipa Mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar že dela s polno paro in se pripravlja na novo sezono že tradicionalnih košarkarskih kampov v Kopru. Tako so že znani datumi kampa v letošnjem poletju, in sicer bosta zaradi velikega zanimanja znova organizirani dve izmeni. Prva izmena bo potekala od nedelje, 14. julija, do sobote 20. julija 2019. Druga izmena pa bo od nedelje, 21. julija, do sobote, 27. julija 2019. Možna je tudi prijava na obe izmeni.

Prijava na kamp je preko elektronske prijavnice na povezavi PRIJAVA.

Tudi letos bo koncept uveljavljenega mednarodnega kampa dopolnjen z novostmi, ostaja pa možnost izbire dodatnih individualnih treningov, za katere je izkazano izredno veliko interesa, saj je več povpraševanja, kot pa je na voljo prostih mest.

Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi #BokiCamp predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov - mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja in košarkarsko znanje. Dober glas pa se širi tudi izven meja Slovenije, saj se povišuje tudi število udeležencev iz tujih držav, ne samo v Evropi temveč s celega sveta.

DSC_0975.jpg
Posted on January 9, 2019 .