Prosta mesta na BOKI kampu se že polnijo

Tudi v letošnjem letu je odziv staršev in mladih ljubiteljev košarke odličen, saj v pričetku februarja beležimo že preko 50 prijav na tradicionalni mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Na kampu je v ospredju vsekakor košarka, otroci na treningih spoznavajo nove košarkarske elemente in utrjujejo že osvojeno košarkarsko znanje. Vendar koncept kampa nudi mladim poleg strokovno vodenih treningov košarke in tekem še mnogo več: razvedrilne igre, kopanje, komplementarne športe, izlet z barko, spoznavanje novih prijateljev ipd.

Tudi letos bosta organizirani dve izmeni, in sicer bo prva izmena potekala od 14. do 20. julija, druga izmena pa bo od 21. do 27. julija 2019. Za bolj zainteresirane košarkarje so na voljo doplačljivi individualni treningi v jutranjih urah, ki so se v preteklih dveh letih dobro uveljavili, saj so prosta mesta za individualne treninge zelo hitro zapolnjena.

Prijava na kamp je preko e-prijavnice na tej povezavi: PRIJAVA.

Več informacij o kampu si lahko preberete na povezavi BOKI KAMP, za morebitna vprašanja pa smo dosegljivi na e-naslovu bn.camp7@gmail.com in telefonski številki 041 515 061.

Izlet z barko vedno pričara nasmeh na obraze …

Izlet z barko vedno pričara nasmeh na obraze …

Posted on February 8, 2019 .