Letos z rekordno udeležbo

Letošnje poletje je postreglo z dvema rekordnima številkama: v prvi izmeni se je košarkarskih veščin učilo 98 udeležencev, v obeh izmenah skupaj pa smo prejeli 170 prijav na mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, ki je na Osnovni šoli Koper potekal že 13-ič zapored.

Otroci so se učili in nadgrajevali svoje košarkarske spretnosti ter preizkušali svoje košarkarsko znanje na tekmah. Poleg košarke pa so doživeli še marsikaj: izlet z ladjo, kopanje in skoki v morje, raznovrstne razvedrilne in spretnostne igre, Get wet, večerne animacije - do solz jih je namejal tudi čarodej La Mažik Misel. V sredo popoldan so spoznali športe, katerih elementi so uporabni tudi v košarkarski igri (judo, nogomet in tehnika teka z agilnostjo). Pomembna dodana vrednost udeležbe na kampu so za otroke poleg pridobljenih novih znanj in izkušenj zagotovo nova prijateljstva, ki jih veže ljubezen do košarke in športa.

Na zaključni all star tekmi, na kateri so nadobudni košarkarji staršem prikazali obilo lepih košarkarskih potez, smo podelili tudi posebne nagrade: najmlajša udeleženka kampa je bila komaj šestletna Ajda Nachbar (Bokijeva drugorojenka), nagrado za »Best Attitude« je prejela Aneja Stojko, pokal za Vzhajajočo zvezdo si je prislužil Lorenzo Camilli. Najprestižnejši naslov – MVP kampa pa je pripadel Adamu Skazi.

Velika zahvala za nepozaben teden dogodivščin, smeha in čudovitih spominov gre odlični ekipi #BokiCamp, ki je ponovno s pozitivno energijo, pristopom, znanjem in veliko truda pričarala fantastično vzdušje, v katerem smo uživali tako otroci kot tudi osebje kampa! Največja nagrada so zagotovo nasmehi in iskrice v očeh otrok ter vsako leto znani obrazi povratnikov na kamp.

Fotoutrinke dogajanja na kampu si lahko ogledate na povezavi FOTOUTRINKI.

Boki Camp 2019 - 1. izmena

Boki Camp 2019 - 1. izmena

Posted on July 29, 2019 .