Podrobnosti #70: Olimpijski roast

V tokratni epizodi GregaBoki in Anže na začetku pokomentirajo roast Jerice Perkovića, na katerem Anže (kot eden sodelujočih) ni bil živčen. Glavna beseda pa teče predvsem o končanem košarkarskem olimpijskem turnirju in ponovni dominaciji ameriške reprezentance. Iskali so odgovore na vprašanje zakaj je ZDA zopet uspelo narediti ogromen preskok v kvaliteti in se spraševali, če bi bila svetovna košarka bolj zanimiva, če bi se igralo kontinent proti kontinentu. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .

Podrobnosti #69: Weird zadeve 11 - #ŽivePodrobnosti

 Foto: Nina Stankovič

Foto: Nina Stankovič

Tretje poletje zapored so se pred občinstvom zbrali zbiralci Weird zadev BokiAnže  in Pižama. Pridružila se jim je Tamara Langus in rezultat je bila debata o ozeblih neandertalcih, nutrijah, pozabljenih VHS kasetah, bizarnih olimpijskih kategorijah in opičji kameni dobi. To seveda še zdaleč ni bilo vse. Iskrena hvala za ponovno nabit letni vrt Jazz kluba Gajo in podporo. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .

Treningom in tekmam se je priključilo še kopanje v morju

Fantje in dekleta pridno trenirajo in izpopolnjujejo svoje košarkarsko znanje. V ponedeljek je bil težko pričakovan Boki Draft, kjer so trenerji izbrali igralke in igralce v ekipi Cleveland Cavaliers ter Golden State Warriors (finalista letošnjega NBA finala). 

Trenutno je v vodstvu ekipa Warriorsov, ki vodi v skupnem seštevku zmag s 5 proti 3. Vsak dan pa si po vseh napornih aktivnostih v popoldanskem času otroci skupaj s trenerji in vzgojiteljicami privoščijo malce oddiha na Koprski plaži. 

Včeraj nas je po tekmovanju obiskala še legenda slovenske in jugoslovanske košarke, Jure Zdovc, ki je igralcem kot tudi trenerjem povedal nekaj zanimivih anekdot in podelil par nasvetov za uspešno igranje in treniranje košarke.

Posted on July 21, 2016 .