KOŠARKARSKI KAMP BOKI NACHBAR 2019

Že od leta 2007 sodi naš košarkarski kamp med najbolj priljubljene mednarodne kampe v Sloveniji. Primeren je za fante in punce med 7. in 18. letom starosti. Namenjen je tako začetnikom, kot tistim, ki že poznajo košarkarske prvine. Naš cilj je, da otroci nadgradijo svoje košarkarsko znanje, se zabavajo, hkrati pa tudi osebnostno napredujejo. Če imate radi košarko, morje in spoznavanje novih prijateljev, potem je naš košarkarski kamp prava izbira!

Letos bo Košarkarski kamp Boki Nachbar potekal od nedelje, 14. julija, do sobote, 20. julija 2019. Zaradi izkazanega zanimanja bo tudi v letošnjem letu dodatna izmena, ki bo potekala od nedelje, 21. julija, do sobote, 27. julija 2019. Prijavite se lahko preko elektronske prijavnice tukaj.

Prijavnica

Ponudba

Urnik

Osebje

Pogosta vprašanja

Kontakt: 

Tel: +386 41 515 061
Email: bn.camp7@gmail.com

Fotogalerija 1. izmena - 1.del 2018

Fotogalerija 1. izmena - 2.del 2018

Fotogalerija 1. izmena - 3.del 2018

Fotogalerija 1. izmena - 4.del 2018

Fotogalerija 2. izmena - 1.del 2018

Fotogalerija 2. izmena - 2.del 2018

Fotogalerija 2. izmena - 3.del 2018

Fotogalerija kampa 2017

 

Zgodovina

Nastanitev in okolica

Izjave

Goran Dragić (NBA zvezda, MVP Evropskega prvenstva): "Vesel sem obiska na vašem kampu in ker ga organiziram tudi sam, vem koliko to pomeni otrokom. Spodbujam delo z mladimi in si želim še več podobnih akcij za otroke." 

Neil Meyer (direktor NBA Europe): "Boštjanov kamp je odlična priložnost za mlade, da izpopolnijo svoje košarkarske osnove. Trenerski nivo je zelo visok. Lepo je tudi videti, da na kampu revialno tekmo odigrajo igralci in igralke specialne olimpijade pod okriljem projekta Življenje je košarka."

Sani Bečirović (nekdanji slovenski reprezentant): "Boštjan vlaga veliko truda in volje v svoj kamp. Kot gost na kampu sem lahko na lastne oči videl, da se dela kvalitetno. Sem navdušen!"

Goran Jagodnik (nekdanji slovenski reprezentant)”Kamp se razvija iz leta v leto, obisk je večji in ponudba boljša. Sam sem bil gost kampa in mislim, da je eden boljših v Sloveniji.”

Igor Rakočević (košarkarska legenda)”Navdušen sem nad kampom in organizacijo. Bil sem na večih kampih, toda Bokijev kamp je nekaj posebnega. Ne samo da je košarkarsko kvaliteten temveč se otroci še izobražujejo, učijo kako se obnašati, a vse to ob zanimivem druženju in spoznavanju vrstnikov.”

Beno Udrih (Memphis Grizzlies, ZDA)"Poletni košarkarski kamp kot je Boštjanov je lepa priložnost, da mladi združijo košarko s počitnicami."

Smiljan Pavić (nekdanji slovenski reprezentant, KK Šenčur)"Za kampom stoji srčnost Boštjana. Poznava se že 19 let in njegova predanost košarki do današnjega dne se ni niti za malo spremenila."

Primož Brezec (nekdanji slovenski reprezentant)"Boštjana dobro poznam in lahko povem, da se je tega projekta lotil zelo resno. Njegov kamp je zelo dobro organiziran in je eden najboljših v Sloveniji."

Aleksandar Smiljanić (nekdanji reprezentant Srbije)”Presenečen sem nad visoko organizacijo kampa. Vsi, od Bokija do trenerjev, učiteljic in ekonomov delajo izjemno dobro."

Dragiša Drobnjak (nekdanji slovenski reprezentant): "Navdušen sem nad košarkarskim kampom! Sodelovanje uglednih aktivnih igralcev je dobrodošla gesta. Cenim Bokijevo idejo, da se na kampu nameni nekaj časa tudi osebam z motnjo v duševnem in fizičnem razvoju, ki so odrinjeni na rob družbe."

dr. Mik Pavlovič (košarkarski strokovnjak): "Kamp je v celoti zelo dobro organiziran in uresničuje temeljno misel: mlade, potencialne košarkarje usmeriti v nadaljnje, zahtevnejše, predvsem pa pravilno treniranje košarke."

Nebojša Joksimović (nekdanji slovenski reprezentant)"Bokijev kamp se mi zdi zelo dobro organiziran in na pravi način predstavljen, predvsem pa sem navdušen nad delom trenerjev in ostalega kadra."

David Blatt (trener v NBA in Evroligi)"Verjamem, da igralci nastajajo poleti, svoje znanje pa pokažejo med sezono. Ni boljše opcije kot poletni košarkarski kamp kakor Boštjanov, kjer se v eno zlijejo dobri treningi, tekmovanja in individualno delo."

Travis Hansen (nekdanji profesionalni košarkar, ZDA)"Imel sem priložnost z Boštjanom igrati eno sezono in postala sva dobra prijatelja. Lepo je videti, da se je odločil promovirati košarko skozi svoj kamp. Le-ta je velika pridobitev za slovensko košarko, ki v svetu športa velja za pravi fenomen."

Sašo Ožbolt (nekdanji slovenski reprezentant)"Kot gost na Bokijevem kampu sem se lahko iz prve roke prepričal, da gre za odlično organizirano stvar, o kateri lahko govorim le v superlativih.''

Esad Babačić (novinar in idejni vodja projekta 'Verjemi v svoj koš'): "Eden najboljših košarkarskih projektov je Bokijev kamp, v katerem je čutiti željo po učenju in menim da je to edina in prava pot."

 

 

INTERSPORT_banner_mark_claim_RGB_free.png