ODPRTE SO PRIJAVE NA BOKI KAMP

Tudi v letošnjem letu bo Osnovna šola Koper prizorišče mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar, tokrat že 16. zaporedne edicije. V juliju bosta za mlade ljubitelje košarke organizirani dve izmeni od nedelje do sobote, in sicer bo prva izmena potekala od 17. do 23. julija 2022, druga izmena pa bo od 24. do 30. julija 2022.

Prijava na kamp je preko elektronske prijavnice na povezavi PRIJAVA.

Ekipa Boki kampa že s polno paro pripravlja letošnji program kampa, ostaja pa možnost izbire dodatnih individualnih treningov, za katere je izkazano izredno veliko interesa, saj je bilo v preteklih letih več povpraševanja, kot pa je na voljo prostih mest. Kamp bo izpeljan skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev širjenja epidemije in priporočili pristojnih institucij.

V lanskem letu smo kljub težkim razmeram zabeležili rekordno število udeležencev, ekipa #BokiCamp pa se že veseli ponovnega druženja z mladimi košarkarji. Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi #BokiCamp predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov - mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja in košarkarsko znanje. Dober glas pa se širi tudi izven meja Slovenije, saj se povišuje tudi število udeležencev iz tujine.

Posted on January 14, 2022 .