Odprte so prijave na Boki Camp in PRO SKILLS Camp

Tudi v letošnjem letu bo Osnovna šola Koper prizorišče mednarodnega košarkarskega kampa Boki Nachbar - izveden bo tako tradicionalni Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar kot tudi BOKI NACHBAR »PRO SKILLS« BASKETBALL CAMP, ki je namenjen bolj zagrizenim košarkarjem.

Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar bo tokrat potekal že 18-ič zapored. V juliju bosta za mlade ljubitelje košarke organizirani dve izmeni od nedelje do sobote, in sicer bo prva izmena potekala od 14. do 20. julija 2024, druga izmena pa bo od 21. do 27. julija 2024.

Prijava na tradicionalni BOKI kamp je preko elektronske prijavnice na povezavi PRIJAVA.

Ekipa Boki kampa že s polno paro pripravlja letošnji program kampa, ostaja pa možnost izbire dodatnih individualnih treningov, za katere je izkazano izredno veliko interesa, saj je bilo v preteklih letih več povpraševanja, kot pa je na voljo prostih mest.

V lanskem letu smo zopet zabeležili rekordno število udeležencev, ekipa #BokiCamp pa se že veseli ponovnega druženja z mladimi košarkarji. Veselje in dodatno motivacijo za delo ekipi #BokiCamp predstavlja dejstvo, da je vsako leto na kampu izjemno število povratnikov - mladih košarkarjev in košarkaric, ki se vsako leto vračajo po nova športna doživetja in košarkarsko znanje. Dober glas pa se širi tudi izven meja Slovenije, saj se povišuje tudi število udeležencev iz tujine.

TUDI LETOS: BOKI NACHBAR »PRO SKILLS« BASKETBALL CAMP

Organiziran bo tudi BOKI NACHBAR »PRO SKILLS« BASKETBALL CAMP, ki je namenjen mladim košarkarjem in košarkaricam med 12. in 18. letom starosti, ki redno trenirajo v klubu in imajo ustrezno predznanje košarke.

BOKI NACHBAR »PRO SKILLS« BASKETBALL CAMP bo imel poseben poudarek na izboljšanju specifičnega tehničnega znanja mladih košarkarjev in košarkaric, katerih želja in cilj je resno udejstvovanje s košarko. Potekal bo na Osnovni šoli Koper med 10. in 13. julijem 2024. Število udeležencev je omejeno, saj bodo treningi organizirani v manjših skupinah z individualnim pristopom. Treningi bodo vsebovali vaje tehnike napadalnih košarkarskih elementov, s posebnim poudarkom na obvladovanju žoge, različnih zaključkih na koš, metu z razdalje in iskanju rešitev v igri 1:1. Poleg vsakodnevnega intenzivnega dela na razvoju košarkarskih veščin bodo organizirane tudi naslednje delavnice:

  • športna prehrana,

  • preventiva pred športnimi poškodbami,

  • mentalni trening s športnim psihologom,

  • trening agilnosti in koordinacije telesa v prostoru.

Več informacij o BOKI NACHBAR »PRO SKILLS« BASKETBALL CAMP-u je na povezavi PRO Skills Boki Camp.

Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo. Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu bn.camp7@gmail.com oziroma telefonski številki +386 41 515 061.

Posted on February 2, 2024 .