Po pičlih dveh tednih prejeli že tretjino prijav

Pred dvema tednoma smo odprli prijave na 11. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Odziv je nad pričakovanji, saj smo do sedaj zapolnili že tretjino prostih mest. Tako kot mladi ljubitelji košarke se tudi ekipa že veseli letošnjega kampa, kjer smo uvedli nekaj novosti. In sicer so za nadobudne košarkarje na voljo individualni treningi, za katere je precej zanimanja. Na omenjenih treningih bodo otroci nadgradili svoje znanje v tehniki meta na koš, ball handling-a, v igri ena na ena ter tehniki teka in agilnosti. Poleg tega so na voljo specifični treningi za visoke igralke in za beke. 

Če želite svojemu otroku podariti teden dni, poln športnih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev in uživanja na morju, pohitite s prijavo. Prijava se izvede preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 515 061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

 

Posted on March 20, 2017 .

Odprte prijave na že 11. mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar

Odlična novica! Pričeli smo s sprejemanjem prijav na mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, tokrat bo že 11. izvedba zapored. Kamp je namenjen fantom in dekletom od 7. do 18. leta starosti. Tudi letos bo potekal na ustaljeni lokaciji - OŠ Koper. Prijavite se preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Obrazec za prijavo mora izpolniti eden od staršev oziroma zakoniti skrbnik otroka. Za pravilnost vpisanih podatkov so odgovorni starši oz. zakoniti skrbniki otroka. Cena za posameznika znaša 350€ (družinski paket - v primeru prijave dveh ali več otrok iz iste družine, znaša cena za posameznika 330€). Plačilo je možno v več obrokih. Rok celotnega plačila je do 06.07.2017.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041-515-061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

 

 

Posted on March 7, 2017 .

Termin letošnjega košarkarskega kampa že znan

Medtem ko Boki niza zmago za zmago, je tudi ekipa Košarkarskega kampa Boki Nachbar že zavihala rokave. Termin letošnjega - že 11. zapored - Košarkarskega kampa Boki Nachbar je določen. 

V Kopru se bomo pod koši družili od nedelje, 16. julija do sobote, 22. julija 2017. Kamp bo potekal na že uveljavljeni lokaciji v Osnovni šoli Koper. V letošnjem letu smo za vas pripravili nekaj novosti.

Več informacij in možnost prijave bomo posredovali v naslednjih tednih. Spremljate nas na naši spletni strani in FB strani.

Posted on January 10, 2017 .

PRIČETEK 2. DESETLETJA KOŠARKARSKEGA KAMPA...

Ni dolgo tega, kar smo košarkarskim dogodivščinam na jubilejnem 10. košarkarskem kampu Boki Nachbar pomahali v slovo, a organizacijski odbor že kuje načrte za 11. kamp.

V desetih letih se je zgodilo toliko lepega in razburljivega, nova poznanstva, simpatije in nova osvojena košarkarska znanja, kar nam daje krila za vsaj še enkrat toliko kampov.

Sporočamo, da bo v letu 2017 Košarkarski kamp Boki Nachbar potekal v mesecu juliju.

Vidimo se v Kopru, do takrat pa spremljajte našo spletno in FB stran, kjer boste lahko prebrali vse nadaljnje informacije in sporočila.

Ekipa BN kampa

Posted on November 7, 2016 .

Podrobnosti #71: Jim Jackson - romantična devetdeseta

V tokratni epizodi sta Boki in Anže gostila bivšega NBA igralca Jima Jacksona. Jim ima za sabo odlično NBA kariero, v kateri je igral za številne vrhunske NBA klube in trenerje. Z Bokijem sta bila soigralca v Houstonu, ki se ga oba rada spominjata. Jim govori o svojih pogledih na košarko v devetdesetih in danes ter opiše njegovo sodelovanje z različnimi trenerji. Razloži kaj je pomembno za sestavo vrhunske ekipe, kot so bili Sacramento Kings, z Divacem in Stojakovićem na čelu. Vsi trije se strinjajo, da gre NBA košarka v pravo smer. Podrobnostim prisluhnite tukaj.

Posted on September 29, 2016 .