Več kot polovica prostih mest je že zasedenih!

V letošnjem letu smo na pobudo mladih košarkarjev ponudili kar dve izmeni za že tradicionalni mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar. Odziv je nad pričakovanji, saj smo do sedaj zapolnili že več kot polovico prostih mest. Tako kot mladi ljubitelji košarke se tudi ekipa že veseli druženja na kampu, kjer bodo tudi letos poleg ostalih atraktivnih aktivnosti za nadobudne košarkarje na voljo individualni treningi, za katere je precej zanimanja. Na omenjenih treningih bodo otroci nadgradili svoje znanje v tehniki meta na koš, ball handling-a ter tehniki teka in agilnosti. Poleg tega so na voljo specifični treningi za visoke igralke in za beke. 

Če želite svojemu otroku podariti teden dni, poln športnih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev in uživanja na morju, pohitite s prijavo. Prijava se izvede preko elektronske prijavnice na tej povezavi (klikni): PRIJAVNICA

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 041 515 061 ali e-naslovu bn.camp7@gmail.com.

DSC_0345.jpg
Posted on March 12, 2018 .

3, 2, 1, ZDAJ! ODPRTE SO PRIJAVE ZA 12. MEDNARODNI KAMP 2018

Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar odpira PRIJAVE za letošnje poletje.

V letu 2018 je poleg standardne izmene od 15. do 21. julija na voljo DODATNA IZMENA, kot ste si zaželeli, in sicer od 22. do 28. julija. Se vidimo v Kopru!

DSC_0766.jpg
Posted on January 18, 2018 .

11. košarkarski kamp Boki Nachbar zaključen z odliko

Pretekli teden se je odvijal Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar, 11. zapored. V novo desetletje je kamp vkorakal odločno, z nekaj nadgradnjami.

Bogat celotedenski program smo še popestrili s predstavitvijo košarki komplementarnih športov: atletika, nogomet in judo. Tisti najbolj zagreti nadobudni košarkarji so svoje košarkarsko znanje pilili na jutranjih individualnih treningih. Otroci so poleg košarkarskih aktivnosti uživali tudi v vedno atraktivnih vodnih igrah Get wet. Že tradicionalno so se zapeljali z barko, tokrat do Ankarana. Največ veselja je poleg Bokija s svojim obiskom pripravil Goran Dragić, ki je otrokom povedal nekaj zanimivosti s svoje košarkarske poti.

Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujemo Bokiju in celotni ekipi kampa, ki so s svojim trudom in pozitivno energijo mladim zopet pričarali nepozabne spomine! 

Fotografije povedo več kot besede, zato vas vabimo k ogledu fotoutrinkov na naši FB strani: www.facebook.com/bostjan.nachbar/

Posted on July 24, 2017 .

Le še 6 prostih mest za Boki Nachbar košarkarski kamp

Odziv na Mednarodni košarkarski kamp Boki Nachbar je v letošnjem letu precej nad pričakovanji, česar smo zelo veseli. Prejeli smo kar 10 prijav iz tujine, tudi "preko luže" so pokazali zanimanje za Boki kamp, kar je veliko priznanje za naše delo.

Tako je trenutno na voljo zgolj še 6 prostih mest. V kolikor ste zainteresirani, da svojemu otroku privoščite nepozaben teden dni košarkarske zabave, vam priporočamo, da čim prej izpolnite elektronsko prijavnico na povezavi PRIJAVNICA

 

Posted on May 22, 2017 .

Individualni treningi že zapolnjeni

Ekipa Košarkarskega kampa Boki Nachbar je v novo desetletje vstopila z nadgradnjo že uveljavljenega košarkarskega programa, kamor so se otroci in mladostniki radi vsako leto vračali. In sicer smo ponudili dodatne individualne treninge. 

Izkazalo se je, da so mladi košarkarji nadvse željni napredka, saj so se razpoložljiva mesta za individualne treninge že tri mesece pred kampom popolnoma zapolnila. Veseli nas pozitiven odziv in dejstvo, da so naše ideje med mladimi dobro sprejete. 

Nekaj prostih mest v terminu od 16. do 22. julija je še na voljo, tako da vas vabimo, da svojemu otroku omogočite teden dni športne zabave med vrstniki pod okriljem izkušenih trenerjev in vzgojiteljic. Prijava na kamp je možna preko elektronske prijave na povezavi PRIJAVA.

 

Posted on April 25, 2017 .